2x Lafer relaxfauteuil, koeienhuid, draaistoel, stoel

€ 599,00
incl. btw, excl. levering
Verkocht!

Beschrijving

Set van 2 prachtige, bijzondere, comfortabele en zeldzame relaxfauteuils van het Braziliaanse kwaliteitsmerk Lafer S.A. De stoelen zijn gemaakt van een zware metalen basis en frame en bekleed met echte huid en leer van de koe. De bekleding is voorzien van een rits en is makkelijk te verwijderen.

De stoelen kunnen 360 graden draaien en in een heerlijke relax of ligstand gezet worden. Voetendeel komt omhoog en rugleuning kan plat. De stoelen zitten heerlijk! Deze stoelen zijnn bijna niet te vinden, zeker niet met deze bekleding. Wel gebruikt, en ook zeker sporen van gebruik en een beetje schade aan 1 van de armleuningen. Dit is uiteraard te restaureren, en een restauratie kan bij stoelen van deze kwaliteit en prijs ook zeker uit.

Zoekwoorden: relaxstoel, ligstoel, stoel, fauteuil, fautuil, recliner, reclining chair, relaxchair, koeienleer, koeienbekleding, koe, leer, cowhide, cowskin, cow, skin, hide.

Vanwege het formaat en gewicht van dit artikel heeft ophalen de voorkeur. Is dit niet mogelijk kunnen we een aantal opties bespreken: bezorgen tegen een vergoeding (bezorgkosten vooraf betalen en afhankelijk van uw locatie), verzenden als pakket (tegen een hoger tarief, eventueel verzekerd) of bezorging door een koerier.